Kotikäyntien palveluhinnasto

Ensiapulaisen palveluhinnasto 6.8.2018 alkaen (kotikäynnit)

Hämeenlinnassa, Hattulassa ja Janakkalassa.

Palvelusetelitoimintaa Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Hattulan alueella.

Arkipäivisin klo 8-16 (hinnat alv 0% *)

Kotipalvelu ja kotihoito 38 e/h

Omaishoitajan sijaistaminen 38 e/h

Asiointipalvelu (apteekki, terveydenhuolto, posti ym virastot) 38 e/h

* Sosiaalihuoltopalveluina kotipalvelujen arvonlisävero 0%, sairaan- ja terveydenhuoltopalvelut aina alv 0%, muissa tapauksissa hintoihin lisätään +alv 24% – tästä voit kysyä minulta enemmän!

 

”Mitä kuuluu”-puhelinpalvelu palvelukokonaisuuteen liitettynä 10e/puhelu  (max 15 min) – koska joskus pelkkä puhelinsoitto ja kuulumisten kysyminen voi riittää ja pelastaa päivän

”Kaksin aina kaunihimpi” -palvelu 42 e/h , lähden avuksesi ja seuraksesi erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi kirkkoon, teatteriin, kaupoille, messuille, markkinoille… jne – sovittaessa voin hankkia myös liput tapahtumaan ja sopia muista järjestelyistä. Tapahtumien pääsymaksut/lippukustannukset veloitetaan lisäksi.

 

Sairaanhoitajan kotikäynti   41 e/h

  • laskimoverinäytteen ottaminen erillisenä käyntinä (sis. tarvikkeet ja näytteen viennin laboratorioon) 32 e/kerta
  • muut pienet toimenpiteet 28 e/kerta

( kuten ompeleiden ja hakasten poistaminen, korvahuuhtelu, katetrointi)

 

Lauantaisin (klo 9-20) käyntihintaan lisätään +22e/h tai +15e/toimenpide (alv 0%)

Sunnuntaisin (klo 9-20) käyntihintaan lisätään +41e/h tai +22e/toimenpide (alv 0%)

Pääsääntöisesti siivous, haavahoidot ja katetrointi tehdään asiakkaan välineillä. Mukanani on kuitenkin aina siivousvälineitä ja haavahoitotarpeita ensiavuksi ja yllättäviä tilanteita varten.

Sairaanhoitajan kotikäyntiä varten mukanani on tavallisimpia tutkimusvälineitä ja mittareita.

 

Koska läsnäolo ja kiireetön kohtaaminen on tärkeää, on minimiveloituksemme 1h (Hämeenlinnan kaupungin palveluseteliasiakkailla 30 min).

Matkakulut sisältyvät palvelujen hintaan 15 km säteellä Hämeenlinnan keskustasta tai sopimuksen mukaan, sen jälkeen matkakuluja laskutetaan 0,50e/km. Jos käyntiaika matkoineen kestää yli tunnin, laskutetaan lisäksi matka-ajalta.

Palvelun peruuttaminen veloituksetta 1 vrk ennen, samana päivänä peruutuksesta veloitetaan varatun palvelun hinta (ei koske äkillistä ennakoimatonta peruuntumista).

Hoito- ja hoivapalveluistamme mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys -40% omassa verotuksessasi (ei kuitenkaan palveluseteliasiakkaille).