Yhteistyössä Ensiapulainen ja Tasapainoklinikka

Tiistaista 11.12.2018 alkaen Ensiapulaisen löytää tiistaisin klo 10-18 Tasapainoklinikalta, osoitteesta Birger Jaarlin katu 25, aivan Hämeenlinnan keskustassa, esteettömissä tiloissa. Tasapainoklinikka tarjoaa asiakkailleen geriatrisia fysioterapiapalveluja, jalkahoitoa, hierontaa, psykoterapiaa, terveysliikuntaa ja terveysaiheisia luentoja – ja nyt myös uusimpana palveluna sairaanhoitajan vastaanottopalveluja. Kaikkien palvelujen tavoitteena on parantaa asiakkaiden toimintakykyä, ja sitä kautta ylläpitää omatoimisuutta, ennaltaehkäistä kaatumisia ja mahdollistaa turvallinen kotona asuminen mahdollisimman pitkään.

Esimerkkejä palveluistani Tasapainoklinikalla ovat

 • laskimoverinäytteiden otto (kun sinulla on lääkäriltä lähete)
 • ompeleiden tai hakasten poisto
 • korvahuuhtelu (suosittelen käyttämään jotain apteekista saatavaa vahaa pehmentävää valmistetta ohjeen mukaan ennen vastaanottoaikaa)
 • verenpaineen ja verensokerin mittaus
 • injektiot, lääkehoidon ohjaus ja toteutus
 • laboratoriotulosten läpikäyminen
 • lääkärin hoitopalautteen eli epikriisin ”suomentaminen”
 • diabetesriskin arviointi, riskitestin teko
 • diabetesohjaus ja kontrollikäynnit
 • erilaisten lomakkeiden täyttöapu
 • mini-mental-muistitesti
 • haavahoito
 • ihon kunnon tarkastus, erilaiset ihottumat ja näppylät
 • erilaisten sidosten teko
 • asiointipalvelu esimerkiksi terveydenhuoltoon

Mikään asia ei ole liian pieni tuotavaksi hoitajan vastaanotolleni! Varaa rohkeasti aika ja perehdytään yhdessä sinulle tärkeisiin terveysasioihin. Vastaanottoaikani ovat 15 – 60 minuuttia, tarvittava ajan pituus sovitaan yhdessä ajanvarauksen yhteydessä. Tarvittaessa voit tietysti ottaa läheisesi mukaan vastaanotolle.

Vastaanottopalvelun tavoitteena on palvella Tasapainoklinikan asiakkaita entistä paremmin ja moniammatillisesti. Jos et vielä ole kuullut Tasapainoklinikasta, olet tervetullut käymään ja tutustumaan kaikkiin palveluihimme. Ensiapulaisena teen edelleen myös kotikäyntejä muina päivinä, kotisairaanhoito- ja kotihoidon palvelut pysyvät siis ennallaan!

Ota yhteyttä jo tänään! Tervetuloa palveltavaksi!

Linkki Tasapainoklinikalle Hoitajan vastaanotto

Linkki hinnastoon Hinnasto / Hämeenlinnan tasapainoklinikka ja Kotikäyntien palveluhinnasto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *