Syksyn suunnitelmia

Syksyn suunnitelmia teidän hyödyksenne Ensiapulaiselta 

25.8.2018

 

Hämeenlinnan kuukausimarkkinat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina torilla on vireä tapahtuma, jonne olen itse tulossa 4.9.2018 ensimmäistä kertaa niin sanotusti ihmisten ilmoille! Toivottavasti näkisin mahdollisimman monia teistä siellä ja kävisitte juttelemassa tai vähintään tervehtimässä! Esittelen kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelujani sekä kaikenikäisten kotipalvelua näillä näkymin torilla koko päivän. Otan kalenterini mukaan ja voimme sopia alkutapaamisen sinun ja/tai läheisesi kanssa kotiisi ja kartoittaa avuntarvetta ja toiveita yhdessä.

Syyskuussa olen ilmoittautunut osaksi Pimeän kaupan iltaa joka pidetään 28.9 Hämeenlinnan keskustan alueen liikkeissä. Tule kyselemään tai ainakin katsomaan mitä Ensiapulaisella olisi tarjota sinulle tai läheisellesi! Avuntarve yllättää useimmiten myös täysin yllättäen ja varoittamatta, silloin on hyvä olla joku tutumpi jo katsottuna valmiiksi jolle soittaa tilanteen tullessa.

Syksyn aikana kehitän Ensiapulaisen palveluja sen mukaan, mitä Sinun toiveesi ja tarpeesi ovat. Olen aina avoin uusille ajatuksille ja toimintamuodoille millä parhaiten saisin asiakkaiden arkielämän helpommaksi tai jotain virkistystoimintaa eli hyvinvointiekstraa tavalliseen arkeen. Laita siis palautetta ja ideoita, kanavia on monia. Käy kurkkaamassa Ensiapulaista markkinoilla tai Pimeässä illassa! Hymyillään kun tavataan! Tässä yhteystiedot vielä kootusti:

sähköposti: asiakaspalvelu@ensiapulainen.fi

puhelinnumero: 045-123 8418

FB-sivut: www.facebook.com/ensiapulainenkotiisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *