Kategoria: Kampanjat

Joulun 2018 kampanja!

Pikku hiljaa alkaa ajatus ensi joulusta jo siintää mielessä. Mitä sinun joulunalusaikaasi kuuluu? Mikä läheisellesi siinä ajassa on tärkeää? Kun itse mietin asiaa en välttämättä muista sitä mitä olen tehnyt tai missä, mutta tunnelmat ja mielialan muistan paremmin. Erilaiset joulun ajan tapahtumat kuuluvat perinteisesti joulun aikaan laskeutumiseen, puurojuhlat, lasten laulut, kauneimmat joululaulut, erilaiset konsertit muutaman mainitakseni.

Haluan tarjota kaikkea näitä tunnelmia, joulun lämpöä ja piparkakun tuoksua myös teille erilaisten tapahtumien muodossa. Esimerkiksi Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää monenlaisia tapahtumia kaikenikäisille, kuten adventtisunnuntaiden messut, puurojuhlan, eri kokoonpanojen konsertteja ja Wanhan ajan joulujuhlan. Tutustu tapahtumakalenteriin tästä linkistä (Hämeenlinnan seurakunta ), valitse sieltä mieleinen tapahtuma, johon haluaisit Ensiapulaisen kanssa lähteä ja pirauta 045-123 8418. Ensiapulaisen jouluiset hinnat ovat voimassa joka päivä, kun lähdemme johonkin jouluiseen tapahtumaan joka voi siis olla muukin kuin seurakunnan järjestämä ja saan antaa sinulle pienen palan joulumieltä.

Tapahtumien hinnat ovat voimassa koko joulukuun, arki- ja juhlapäivinä. Hintaan kuuluu kaikki se apu, mitä tarvitset reissuun lähtemiseen, siellä olemiseen ja viihtymiseen, sekä palatessamme takaisin kotiin lempituoliisi takaisin istahtamiseen. Valitse tästä tarvitsemasi aika:

1 tunti 35,90e  (norm. 38e)

2 tuntia 64,90e  (norm. 76e)

3 tuntia 89,90e  (norm. 114e)

Hinnat ovat arvonlisäverottomia, kun palvelu toteutetaan sosiaalihuoltopalveluna, eli asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden tai vamman takia ja laadimme arvion jälkeen palvelusta kirjallisen sopimuksen.

SOITA 045-123 8418 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@ensiapulainen.fi

Ensiapulainen – aidosti sydämellistä läsnäoloa <3

Joulu tulee, Ensiapulainen on valmis – oletko sinä?

Adventtikirkko sunnuntaina?

Konsertit

Puurojuhla

Markkinat

Wanhan ajan joulujuhla

Jotain muuta, mitä?